strumica denes logo
уписи

септември 27, 2018

Уписи во тек на Универзитет за туризам и менаџмент-Скопје во Струмица!

Уписи во тек на Универзитет за туризам и менаџмент-Скопје во

Види повеќе

септември 15, 2018

АРИТМЕТИКА-М: ФОРМИРАНИ СЕ ГРУПИ ЗА МАТЕМАТИКА ОД ПРВО ДО ДЕВЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ-ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

Почитувани формирани се групи за математика за 1 одд, 2

Види повеќе

септември 3, 2018

УПИСИ И ГОЛЕМИ ПОПУСТИ ВО АРИТМЕТИКА-М: БЕСПЛАТНО ПРВО ПОЛУГОДИЕ ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

УПИСИ, УПИСИ, ПОПУСТИ. Веќе четврта година по ред започнуваме со

Види повеќе

јуни 14, 2018

Уписите за прва година на 18 и 19 јуни

Полуматурантите кои завршија деветто одделение во основните училишта ќе можат

Види повеќе