strumica denes logo

АРИТМЕТИКА-М: ФОРМИРАНИ СЕ ГРУПИ ЗА МАТЕМАТИКА ОД ПРВО ДО ДЕВЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ-ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

Автор:

Датум:

септември 15, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 15, 2018

Категории:

Култура

Почитувани формирани се групи за математика за 1 одд, 2 одд, 3 одд, 6 одд, 7одд, 8 одд и 9 одд кои што ќе започнат со работа од 17.09.2018 год. Бидејќи е ограничен бројот на местата во група има останато неколку слободни места. За групите по математика, физика и хемија за средношколци дополнително ќе Ве информираме. За инф.и термини јавете се на 076/ 483-322.