УПИСИ И ГОЛЕМИ ПОПУСТИ ВО АРИТМЕТИКА-М: БЕСПЛАТНО ПРВО ПОЛУГОДИЕ ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

септември 3, 2018

УПИСИ, УПИСИ, ПОПУСТИ. Веќе четврта година по ред започнуваме со часови по МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА, ХЕМИЈА И ИНФОРМАТИКА за сите основци и средношколци. АНГЛИСКИ јазик за сите основци и средношколци (за сите ПРВАЧИЊА Аритметика-М ви нуди бесплатно прво полугодие за англиски јазик.) БРЕИНОБРЕИН програма за сите деца од 4-14 год. Семејни попусти и попусти на пакети  (математика+англиски и сите други комбинации). Тел. 076/483-322 или во инбоx. Ве очекуваме

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: