Home

Perdormire
Култура

Уписи во тек на Универзитет за туризам и менаџмент-Скопје во Струмица!

Home

Уписи во тек на Универзитет за туризам и менаџмент-Скопје во Струмица! Студирајте во Струмица, најубавиот град во Р.Македонија! Стекнете се со знаења, вештини и меѓународно призната диплома 🎓
☎️072 233 103