strumica denes logo
улици

март 10, 2020

ГОЛЕМИ ПОПЛАКИ ОД ВАСИЛЕВО: 21 ВЕК СМЕ, А ЌЕ ТРЕБА ДА ПРЕЛЕТУВАМЕ ЗА ДА СТИГНЕМЕ НА УЧИЛИШТЕ ИЛИ РАБОТА!

Зачестија поплаките на граѓаните од Василево – неасфалтираните улици одново

Види повеќе

март 6, 2019

ОПШТИНА СТРУМИЦА ЈА ЗГОЛЕМУВА БЕЗБЕДНОСТА ВО СООБРАЌАЈОТ СО ПОСТАВУВАЊЕ НА СФЕРНИ ОГЛЕДАЛА!

Општина Струмица ја зголемува безбедноста во сообраќајот на крстосници на

Види повеќе

јануари 28, 2019

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧАНИ СЕ ЖАЛАТ, ДУПКИТЕ ВО ГРАДОТ СЕКОЈДНЕВНО ИМ ГИ ОШТЕТУВААТ НИВНИТЕ АВТОМОБИЛИ!

Во порака на Струмица Денес пристигнаа фотографии од оштетена гума

Види повеќе

ноември 16, 2018

Асфалтирани три нови улици во Вељуса!

Согласно Програмите за реализација за 2018 година, општина Струмица продолжува

Види повеќе

октомври 6, 2018

ПОСЕБЕН РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈОТ НА ЧЕТИРИ УЛИЦИ ВО СТРУМИЦА – ПОГЛЕДНЕТЕ ЗОШТО!

Општина Струмица ги известува граѓаните дека во периодот од 05.10.2018

Види повеќе