strumica denes logo

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧАНИ СЕ ЖАЛАТ, ДУПКИТЕ ВО ГРАДОТ СЕКОЈДНЕВНО ИМ ГИ ОШТЕТУВААТ НИВНИТЕ АВТОМОБИЛИ!

Автор:

Датум:

јануари 28, 2019

Категории:

Хроника, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 28, 2019

Категории:

Хроника, Струмица

Во порака на Струмица Денес пристигнаа фотографии од оштетена гума на автомобилот поради дупките на улиците во Струмица. Инаку, читателот гумите на својот автомобил ги оштетил на улицата наспроти болницата.

„Немам што да искоментирам…Денеска сум трет кој ги оштетува гумите од оваа дупка. Никој не презема никакви мерки. Срамота“ – искоментира тој.