bandr

Tag - струмица

Хроника

СВЕДОШТВО: ПАР ОД СТРУМИЦА ВЕЌЕ ПЕТ МЕСЕЦИ ЧЕКА ДА ИМ СЕ ВРАТАТ ПАРИТЕ ПОРАДИ НЕРЕАЛИЗИРАНА ЕКСКУРЗИЈА ВО РИМ!

До Редакцијата на „Независен весник“ по објавувањето на сторијата за лажниот аранжман за Истанбул на двете македонски студентки кои уплатиле патување и...

Струмица

ВО КНИЖАРНИЦИТЕ НА ПРОСВЕТНО ДЕЛО ВО СТРУМИЦА ПОБАРАЈТЕ ГИ сликовниците со омилените јунаци: Бетмен, Штрумфови, Том и Џери, Сунѓерот Боб!

Секоја едиција со наведените јунаци нуди свои згоди и незгоди, авантури и доживувања, случки и настани. ТОМ И ЏЕРИ – Познати по нивните лудории...

Струмица

Струмичката епархија во соработка со Т.А. Лагуна Травел организира Поклоничко патување во Светата земја-Израел!

Со благослов на митрополитит струмички Наум, струмичката епархија во соработка со Т.А. Лагуна Травел, во периодот од 09 до 17 мај организира поклоничко...

Култура

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ЕДНО ЛИЦЕ НА РАБОТНО МЕСТО РАКОВОДИТЕЛ, УСЛОВИ ОДЛИЧНИ-ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ВО ОБЈАВАТА!

Компанија од Струмица има потреба од вработување на едно лице на работно место раководител. Лицето може да биде градежен, електро или машински инжинер. За...