Home

Perdormire

Tag - струмичка полиција

Хроника

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА УЧЕСТВУВАШЕ ВО АКЦИЈАТА КАДЕ ДВАЈЦА СЕ УАПСЕНИ ЗА ШВЕРЦ НА АНТИЧКИ МОНЕТИ СО НЕПРОЦЕНЛИВА ВРЕДНОСТ!

Македонец кој живее во Виена и српски државанин кој живее во валандовското село Марвинци се уапсени на граничен премин при обид да изнесат од земјава вредни...