strumica denes logo

ДВА КАМИОНИ ТОВАРЕНИ СО НЕЛЕГАЛНО ИСЕЧЕНИ ДРВЈА ФАТЕНИ НА „МЛАДИНСКА“

Автор:

Датум:

февруари 5, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

февруари 5, 2019

Категории:

Хроника

Вчера околу 16:00 часот на „Младинска“ струмичката полиција заплени 2 камиони товарени со нелегално исечени дрвја. Според информациите од очевидците, дрвокрадците добиле казна. Со повеќе информации подоцна.