БРАВО: СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ЈА ЗГОЛЕМИ БЕЗБЕДНОСТА ВО ГРАДОТ И ОКОЛНИТЕ МЕСТА!

февруари 20, 2019

Од струмичката полицијата за нашиот портал информираат дека веќе подолг временски период безбедноста во градот и околните места е зголемена. Целта и причините за таквите мерки како што велат тие е граѓаните да се чувствуваат побезбедни и посигурни. СВР-СТРУМИЦА исто така апелира секој еден проблем да биде пријавен директно во полициската станица или на бројот 192.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: