Соу Димитар Влахов

април 3, 2019

УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ГО УРЕДУВАА ДВОРОТ НА ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА-СТРУМИЦА!

Денес учениците од III-3 техничар за хортикултура и III-4 техничар

Види повеќе

декември 25, 2018

СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: ИЗРАБОТEНИ РАЧНИ НОВОГОДИШНО-БОЖИЌНИ УКРАAСИ

На ден 24.12.2018 година, учениците од образовните профили, техничар за

Види повеќе

декември 3, 2018

 УЧЕНИЦИТЕ И ПРОФЕСОРИТЕ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ГО ОДБЕЛЕЖАА „СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ“

Под мотото „Сите сме со посебни потреби“ учениците од Ученичката

Види повеќе

ноември 2, 2018

Учениците од СОУ „Димитар Влахов“-Струмица во посета на мелницата за брашно „Иво“-Струмица

На 2.11.2018 година (петок), учениците од втора година, хемиско-технолошка струка

Види повеќе

април 4, 2018

УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ВО ПОСЕТА НА РИМА КОМЕРЦ!

Денес учениците од СОУУД”Димитар Влахов ” Струмица беа во посета

Види повеќе

март 30, 2018

ВО СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА „ДРОГА И АЛКОХОЛ“

На 07. 03.2018 (среда) во средношколскиот интернат „Димитар Влахов“ под

Види повеќе