АКТИВОТ ПО ИСТОРИЈА ВО СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОРГАНИЗИРАШЕ ЕКСКУРЗИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ КОИ ГО ПОСЕТИЈА АРХЕОЛОШКИОТ И МОЕМОРИЈАЛЕН ЦЕНТАР НА ХОЛОКАУСТОТ НА ЕВРЕИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА!

април 6, 2019

На 03.04.2019 година се изведе еднодневна екскурзија со нашите ученици ,во организација на активот по Историја. Учениците го посетија Археолошкиот и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: