Home

Perdormire
Култура

СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: ИЗРАБОТEНИ РАЧНИ НОВОГОДИШНО-БОЖИЌНИ УКРАAСИ

Home

На ден 24.12.2018 година, учениците од образовните профили, техничар за хортикултура и медицинска сестра под менторство на наставниците Милица Дончева, Роза Делева и Емилија Котеска по повод новогодишните и божиќните празници изработија рачни новогодишни и божиќни украси и икебани.Акцијата беше подржана од страна на сите вработени, ученици и наставници.Оваа активност е од хуманитарен карактер.