Perdormire
Струмица

УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ГО УРЕДУВАА ДВОРОТ НА ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА-СТРУМИЦА!

Денес учениците од III-3 техничар за хортикултура и III-4 техничар за агроменаџмент хортикултурно уредија дел од дворот на ЈЗУ Општа болница – Струмица, под менторство на проф. Милица Дончева.

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif