сообраќај

април 1, 2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА ЗА ПОСЕБЕН РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈОТ!

Поради асфалтирање со втор слој асфалт на главната улица во

Види повеќе

март 6, 2019

ОПШТИНА СТРУМИЦА ЈА ЗГОЛЕМУВА БЕЗБЕДНОСТА ВО СООБРАЌАЈОТ СО ПОСТАВУВАЊЕ НА СФЕРНИ ОГЛЕДАЛА!

Општина Струмица ја зголемува безбедноста во сообраќајот на крстосници на

Види повеќе

мај 17, 2018

Ученици од различни народности заедно апелираа за поголема безбедност во сообраќајот

Ученици од повеќе народности заедно со полициски службеници денес едни

Види повеќе

април 6, 2018

Јаневски:Ќе преземеме мерки за подобрување на безбедноста во сообраќајот во Куклиш

Во организација на општина Струмица и Секторот за внатрешни работи

Види повеќе