strumica denes logo

ПОВТОРНО КОНТРОЛА ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА 39 ПРЕКРШОЦИ КОИ КОИ ГИ ПРАВАТ УЧЕСНИЦИТЕ ВО СООБРАЌАЈОТ!

Автор:

Датум:

март 13, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 13, 2019

Категории:

Струмица

На 12.03.2019 во перидоот од 10.00 до 14.00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола на возила за откривање на прекршоци кои ги прават учесниците во сообракајот. При контролата, биле констатирани 39 прекршоци, за кои се издадени 23 мандатни и 10 прекршочни платни налози.

фото архива