strumica denes logo

СЕ НАМАЛУВААТ ПРЕКРШОЦИТЕ ВО СООБРАЌАЈОТ, СТРУМИЧАНИ СЕ ПОВЕЌЕ ВНИМАВААТ!

Автор:

Датум:

март 26, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 26, 2019

Категории:

Струмица

На 24.03.2019 година во времето од 12:00 до 17:00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола со цел откривање на прекршоци кои ги чинат возачите на моторцикли и мопеди. Во акцијата се откриени 24 прекршока, за кои с издадени 24 прекршочни платни налога.