strumica denes logo
слаткаристика

април 9, 2019

МАЈСТОРИ ЗА ДОБРА ЗАБАВА: СЛАТКАРИСТИКА И ДВА БОНА ОВОЈ ПЕТОК ВО „АВАТАР“

Аватарци, доаѓа викенд, а вие добро знаете што значи тоа

Види повеќе

август 8, 2018

СЛАТКАРИСТИКА, NEX TIME, ГРАФА, SAF SOUND SYSTEM И JOJO KIDS ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА!

Фестивал во фестивал – повторно во Струмица! #слушајгосрцето Манифестацијата со најубави

Види повеќе

јуни 5, 2018

ЕКСКЛУЗИВНО: Слаткаристика, Next Time, Графа и САФ саунд систем на СОФ 2018!

Второто издание на македонско-бугарската турнеја One Love и годинава ќе

Види повеќе