Home

Perdormire
Струмица

МАЈСТОРИ ЗА ДОБРА ЗАБАВА: СЛАТКАРИСТИКА И ДВА БОНА ОВОЈ ПЕТОК ВО „АВАТАР“

Home

Аватарци, доаѓа викенд, а вие добро знаете што значи тоа 🙂 Знаете дека ве очекува многу забава и познати музички имиња!

Во #петок, ни доаѓаат #2BONA овојпат заедно со дечкото без влакна на јазик #SLATKAR, да ја промовираат нивната заедничка песна #Дијаманти!!!

Покрај Дијаманти, ќе ги слушнете и ќе се журкаме на најголемите хитови на 2BONA & SLATKAR!

Ваше е да резервирате, дојдете и се забавувате. Другото препуштете ни го нам!

#резервации смс/вибер👇
📱Горан – 078/284-978
📱Кристина Тондева- 078/428-024
📱Боби Николов – 071/332-712
📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬
📱Славе Колевски – 071/287-777
📱Стефан – 078/366-755
📱Мартин Величковски – 072/528-746

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚