strumica denes logo

СЛАТКАРИСТИКА, NEX TIME, ГРАФА, SAF SOUND SYSTEM И JOJO KIDS ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

август 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 8, 2018

Категории:

Култура

Фестивал во фестивал – повторно во Струмица! #слушајгосрцето

Манифестацијата со најубави звуци во својата програма ја има турнејата кој споделува една љубов преку границите на Македонија и Бугарија.

Настапуваат: Слаткаристика, Оратница, Next Time, Графа, SAF Sound System, Jojo Kids и многу, многу други!

One Love Tour во Струмица го носи најдоброто од двете држави за сите генерации!