ОВОЈ ПЕТОК ЈУГОИСТОКОТ НА ПРОМОЦИЈА ВО „АВАТАР“ ВО СТРУМИЦА: СЛАТКАРИСТИКА И 2 БОНА ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ЈА ПРОМОВИРААТ „ДИЈАМАНТИ“

април 3, 2019

Наредниот петок југоистокот навистина ќе има за што да биде во „Аватар“ во Струмица. Слаткаристика и 2 Бона и официјално ќе ја промовираат „Дијаманти“ која за кратко време направи вистински „бум“ на балканската музичка сцена. Бидете таму!

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Боби Николов – 071/332-712

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: