Home

Perdormire

Tag - опен фест

Култура

Градоначалникот Јаневски им се заблагодари на сите кои што беа дел од најуспешното издание на Струмица опен фестивалот

Синоќа се затвори големата фест сцена на Струмица опен фестивал 2018. Градоначалникот Коста Јаневски, денеска, упати јавна благодарност до организаторите од...