Home

Perdormire

Tag - оглас за работа

Струмица

Оглас за вработување: Фирмата ВАМЕТАЛ ДООЕЛ-Струмица има потреба од вработување на лимари и бравари!

Фирмата ВАМЕТАЛ ДООЕЛ Струмица има потреба од вработување на лимари и бравари на полно работно време. За подетални информации обратете се на тел. број 034 329...