strumica denes logo

ОГЛАС: ПЕЛИСТЕРКА АД ПОДРУЖНИЦА-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД СЕЗОНСКИ ДИСТРИБУТЕР!

Автор:

Датум:

април 8, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

април 8, 2019

Категории:

Реклама

Пелистерка АД подружница-Струмица има потреба сезонски дистрибутер со Ц или Б категорија.

Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на следниот телефонски број: 071260177