strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: МАРКЕТ „ЛАКИ 2000“ БАРА ЛОЈАЛНИ,ЉУБЕЗНИ И ФЛЕКСИБИЛНИ ЛУЃЕ ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

јануари 3, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јануари 3, 2019

Категории:

Култура

Маркет * Лаки 2000 * бара

#лојални

#љубезни

флексибилни работници.

Плата по договор.

Сите заинтересирани за подетални информации може да го исконтактираат следниот телефонски број: 072 253 689