strumica denes logo

Оглас за вработување: Фирмата ВАМЕТАЛ ДООЕЛ-Струмица има потреба од вработување на лимари и бравари!

Автор:

Датум:

ноември 23, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 23, 2018

Категории:

Струмица

Фирмата ВАМЕТАЛ ДООЕЛ Струмица има потреба од вработување на лимари и бравари на полно работно време. За подетални информации обратете се на тел. број 034 329-284.