Home

Perdormire

Tag - ново во градот

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: НАЈБРЗИОТ СЕРВИС И НАЈНОВИТЕ ТРЕНДОВИ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ВО „PROMOBILE“

Почитувани граѓани, Промобиле стил топло Ве поканува да го посетите ново отворениот салон во Струмица кој ви нуди широк спектар на производи како што се...

Ново во Градот

(ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ ПОСТЕЛНИНИ ОД ДЕНЕС ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ВО „ALINA TEX“ НА СТРУМИЧКАТА ЧАРШИЈА!

Allina Tex е ново отворена продавница за постелнини и е директен увозник на бугарска компанија со докажан квалитет и реноме од 25 години. Се нуди голем избор...

Култура

ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: НОВО ВО СТРУМИЦА-ОТВОРЕН НОВ СЕРВИС ЗА ПОПРАВКА И ПРОДАЖБА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, МТМ MOBILE SERVICE!

На улицата „Гоце Делчев“ бр.53 во Струмица или веднаш наспроти познатиот „Вкус“ , новиот сервис за поправка и продажба на мобилни телефони MTM MOBILE SERVICE...