strumica denes logo

НОВО ВО ГРАДОТ: ПОЗНАТА ПРОДАВНИЦА HOME IDEA ОД СРЕДА НА НОВА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура


Добропознатата продавница HOME IDEA на сите клиенти и верни купувачи ги информира дека од СРЕДА 09.05 ќе може да ја посетат на булеварот ,,Ленинова” број 99. По повод отварањето многу попусти, акции и изненадувања! 20 години традиција,

квалитет и доверба…