Home

Perdormire

Tag - Никола Карев

Струмица

Учениците од СОУ „Никола Карев“ изведоа мултимедијален настан „Традиционално модерни“

Со поддршка од Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, денеска, во домот на АРМ се одржа мултимедијален настан „Традиционално...

Проблем во Струмица

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: ДЕПОНИЈА КАЈ СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ!

Поголем дел од улиците во Струмица се претворени во мали депонии и покрај секојдневното залагање на „Комуналец“ градот да биде чист и среден сепак негрижата на...

Култура

Се врши санација и реконструкција на топловодното греење во СОУ „Никола Карев“ од Струмица

Според утврдените приоритети во развојната програма на училиштето, поради застарена и дотраена топловодна мрежа, во средното општинско училиште „Никола Карев“...