strumica denes logo
интервју

март 21, 2019

ИНТЕВЈУ НА ДАЈАНЧО ЕФТИМОВ ЗА ЈАВНО.МК:ПРАВДАТА БЕЗ СИЛА Е НЕМОЌНА,СИЛАТА БЕЗ ПРАВДА Е ТИРАНСКА!

ЈАВНО: Која е Вашата најголема активност во моментов, кој проблем

Види повеќе

декември 17, 2018

ОТЕЦ ЈАКОВ: Чувајќи го христијанскиот, го штитиме националниот идентитет

Разговор со отец Јаков, новиот владика во МПЦ Кротоста, мирот,

Види повеќе