Home

Perdormire

Tag - хуманост

Струмица

ХУМАНОСТА НА ДЕЛО, БРАВО СТРУМИЦА: ВРАБОТЕНИТЕ ВО КОНЦЕПТ КАФЕ ДАРУВАА КРВ ЗА ПОВРЕДЕНИТЕ ВО СООБРАЌАЈНАТА НЕСРЕЌА КАЈ „КАРПАЛАК“

Дел од вработените во Кафе бар Концепт-Струмица, се вклучија во хуманата акција за дарување крв, по јавно упатениот апел од страна на Градска општа болница...

Струмица Денес

Фризерка од Струмица ќе прави бесплатни фризури на матуранти од социјално загрозени семејства

Во пресрет на матурските забави, веќе се во тек подготовките на младите луѓе кои сакаат да заблескаат за време на овој животен настан, кога го започнуваат...