Home

Perdormire
Струмица

ХУМАНОСТА НА ДЕЛО, БРАВО СТРУМИЦА: ВРАБОТЕНИТЕ ВО КОНЦЕПТ КАФЕ ДАРУВАА КРВ ЗА ПОВРЕДЕНИТЕ ВО СООБРАЌАЈНАТА НЕСРЕЌА КАЈ „КАРПАЛАК“

Home

Дел од вработените во Кафе бар Концепт-Струмица, се вклучија во хуманата акција за дарување крв, по јавно упатениот апел од страна на Градска општа болница “8ми Септември”, поради ниските резерви од повеќето крвни групи.

„Да се обединиме сите заедно и да покажеме човечност и хуманост во овие тешки моменти.“ – напишаа тие.