strumica denes logo
граѓани

февруари 6, 2019

(ФОТО) ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО САМИ СИ ГИ ЗАКРПУВААТ ДУПКИТЕ НА АСФАЛТОТ!

УМС ВМРО-ДПМНЕ НОВО СЕЛО: „Ех, драги сограѓани на О.Василево повеќе

Види повеќе

октомври 30, 2018

„Ни требаат итно парите за операција во Струмица“ – Пензионер наседнал на измама и останал без 8.000 евра!

Пензионер од Гевгелија наседнал на измама на двајца измамници и

Види повеќе

април 18, 2018

Работна средба на Советодавна група на граѓани, за поголема безбедност на учесниците во сообраќајот

Со цел решавање на идентификувани проблеми и прашања за зајакнување

Види повеќе