Home

Perdormire
Култура

ПРОБЛЕМИ ВО СТРУМИЦА: НОВА РУБРИКА НА НАШИОТ ПОРТАЛ-ПРИЈАВЕТЕ ПРОБЛЕМ И ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН АНОНИМНО!

Home

Доколку се соочувате со вид на проблем којшто може да биде разрешен со помош на јавноста и сограѓаните, ве охрабруваме да го споделите со нас, како медиум кој отсекогаш активно се вклучувал во подобрувањето на општото секојдневие на струмичани.

Вашите стории можат да бидат објавени јавно или анонимно преку контакт на:

ДЕЛОТ СО ПОРАКИ НА НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

мејл: strumicadenes@gmail.com

Контакт телефон: 071 258 511

Тимот на Струмица Денес секогаш на страна на граѓаните!