(ФОТО) ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО САМИ СИ ГИ ЗАКРПУВААТ ДУПКИТЕ НА АСФАЛТОТ!

февруари 6, 2019

УМС ВМРО-ДПМНЕ НОВО СЕЛО:

„Ех, драги сограѓани на О.Василево повеќе од 1год помина од доаѓањето на локалната власт на СДСМ со градоначалникот Марјан Јанев, човекот кој го избравте за тоа што ветуваше многу, а реализира малку.Дел од предизборната кампања му беше ветувањето дека ке има реконструкции на населените патишта од цела општина, а онаа што го реализираше е КУПУВАЊЕ НОВ АВТОМОБИЛ.За таа цел, се она што не чинеше и не се поправаше од страна на надлежни, младите на УМС го поправаа. Од сликите јасно се гледа дека младите помогнале во тоа да граганите безбедно се движат со своите автомобили а уште побезбедно да биде за новиот автомобил на господинот Марјан Јанев.“

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: