strumica denes logo
голд

ноември 27, 2018

ТОПОЛ АМБИЕНТ И ОДЛИЧНА АТМОСФЕРА-ПРОСЛЕДЕТЕ ГИ НАТПРЕВАРИ ОД ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ ВО ГОЛД!

Се е спремно за #лигатанашампиони !!! Менаџерскиот тим на #Голд

Види повеќе

октомври 29, 2018

СЕ’ Е СПРЕМНО ЗА ЧЕТВРТОКОТ ШТО СЛЕДИ: ПОЗНАТИОТ МАРКО ЛОГАУТ ЌЕ НЕ ЗАБАВУВА ВО ГОЛД!

Се е спремно за #четвртокот што следи. Тимот на #GOLD_LUXURY_CAFFE

Види повеќе

октомври 25, 2018

СЕРИЈАТА НА ОДЛИЧНИ ЧЕТВРТОЧНИ ЗАБАВИ ВО ГОЛД ПРОДОЛЖУВА И ВЕЧЕРВА

Серијата на одлични четврточни забави во ГОЛД продолжува и вечерва.

Види повеќе

октомври 24, 2018

(ЛИГА ШАМПИОНИ) ПОНУДА НА ДЕНОТ НА ГОЛД КАФЕ: Макијато/еспресо+пепски=80 денари!

По повод фудбалските натпревари од Лигата на Шампионите, незаменливот ГОЛД-кафе

Види повеќе