Home

Perdormire
Струмица

СЕ’ Е СПРЕМНО ЗА ЧЕТВРТОКОТ ШТО СЛЕДИ: ПОЗНАТИОТ МАРКО ЛОГАУТ ЌЕ НЕ ЗАБАВУВА ВО ГОЛД!

Home

Се е спремно за #четвртокот што следи. Тимот на #GOLD_LUXURY_CAFFE секогаш се труди да ги задоволи барањата и вкусовите на сите гости, и да ве натера токму овa урбано катче да го изберете за опуштање, забава и креирање незаборавни моменти.Зборови не се потребни , ваше е да ги земете телфоните во раце и да резервирате,бидете дел од уште една незаборавна забава во градот под Царевите Кули.

Почитувани ДАМИ И ГОСПОДА ви ја најавуваме #EПИЗОДА_2 од серијалот Четврток во ГОЛД , со #MARKO_LOGOUT и промоција на #JACK_DANIELS.
Почеток: 22:00часот.
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!