ТОПОЛ АМБИЕНТ И ОДЛИЧНА АТМОСФЕРА-ПРОСЛЕДЕТЕ ГИ НАТПРЕВАРИ ОД ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ ВО ГОЛД!

ноември 27, 2018

Се е спремно за #лигатанашампиони !!!
Менаџерскиот тим на #Голд секогаш се грижи да ги задоволи своите клиенти со одлични понуди.
Проследете го и оваа коло од најелитното првенство во светот во топол амбиент и одлична атмосфера.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: