Home

Perdormire
Струмица

(ЛИГА ШАМПИОНИ) ПОНУДА НА ДЕНОТ НА ГОЛД КАФЕ: Макијато/еспресо+пепски=80 денари!

Home

По повод фудбалските натпревари од Лигата на Шампионите, незаменливот ГОЛД-кафе вечерва со примамлива понуда за струмичани:

ШЕМА макијато/еспресо + пепси = 80денари.

Повелете, уживајте и заедно да навиваме за омилениот том. Голд секогаш мисли на Вас!