strumica denes logo

СЕРИЈАТА НА ОДЛИЧНИ ЧЕТВРТОЧНИ ЗАБАВИ ВО ГОЛД ПРОДОЛЖУВА И ВЕЧЕРВА

Автор:

Датум:

октомври 25, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

октомври 25, 2018

Категории:

Култура

Серијата на одлични четврточни забави во ГОЛД продолжува и вечерва. Со огромна чест и задоволство ви ги најавуваме веќе добро познатите #ИКЕ_ДЕ_КОКА кои ќе направаат вистинска забава. Не дозволувајте да ви раскажуваат бидете дел од уште една градска урбана приказна.
#ЧЕТВРТОК_У_ГОЛД !!
Ве очекуваме!