Home

Perdormire

Tag - глобал

Струмица

ПАЗАРЏИИТЕ ВО „ГЛОБАЛ“ СЕ ЖАЛАТ: „ОВА Е СРАМОТА НИ ЈА ИСКЛУЧИЈА СТРУЈАТА“, „КОМУНАЛЕЦ“ СО РЕАКЦИЈА ДО ПАЗАРЏИИТЕ!

До редакцијата на Струмица Денес пристигна информација од повеќе граѓани кои се корисници на тезги во Градскиот пазар во склоп на Г.Т.Ц„Глобал“-Стурмица дека...