strumica denes logo

ОГЛАС: СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ПОЗАДИ „ГЛОБАЛ“

Автор:

Датум:

август 10, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 10, 2018

Категории:

Култура

Се издава деловен простор позади „ГЛОБАЛ“. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број:
078267197