strumica denes logo

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА СЕМАФОРИТЕ КАЈ „ГЛОБАЛ“

Автор:

Датум:

февруари 5, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

февруари 5, 2019

Категории:

Хроника

Околу 19:30 часот, на семафорите кај „Глобал“ се случи сообраќајна несреќа во кој за среќа нема повредени. Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на истата. Со подетални информации во текот на утрешниот ден.