strumica denes logo

(ФОТО)Знаете ли која е највисоката зграда во Струмица?

Автор:

Датум:

февруари 3, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

февруари 3, 2019

Категории:

Струмица

Иако не можеме да се пофалиме со висококатници кои го „бодат“ небото,  сепак, има една станбена зграда чија височина ја надминува височината на останатите згради во Струмица.

Тоа е зградата зад трговскиот центар „Глобал“. Во продолжение фотографија од истата: