strumica denes logo
фотогалерија

април 14, 2019

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВИКЕНД ЗА ПАМЕТЕЊЕ ВО „АВАТАР“, ДВА БОНА, СЛАТКАРИСТИКА И ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ГИ ВООДУШЕВИЈА СТРУМИЧАНИ!

Петок, 2 бона и Слаткаристика! Сабота незаменливиот Владо Јаневски. Преку

Види повеќе

декември 23, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПИНДА СЕ ПОТРУДИ „КОСМОПОЛИТ“ ДА БЛЕСНЕ ВО ПОЛН СЈАЈ!

Конечно се случи долго очекуваното отворање на „Коспомолит“ во Струмица.

Види повеќе

јули 10, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) „СТРУМИЦА ГО ОТВОРИ СВОЕТО НЕБО“

Шесте Sky Апартмани се приватни апартмани наменети за краток или

Види повеќе

март 28, 2018

СТУДИО 38 ЗАПОЧНУВА СО ВЕЛИГДЕНСКО-ПРОЛЕТНИТЕ ФОТОСЕСИИ-ЗАКАЖЕТЕ ГО ВАШИОТ ТЕРМИН!

Овој период од годината особено за велигенските празници можеби им

Види повеќе