СТУДИО 38 ЗАПОЧНУВА СО ВЕЛИГДЕНСКО-ПРОЛЕТНИТЕ ФОТОСЕСИИ-ЗАКАЖЕТЕ ГО ВАШИОТ ТЕРМИН!

март 28, 2018

Овој период од годината особено за велигенските празници можеби им е најдраг на граѓаните. Затоа СТУДИО 38 на својот официјален фејсбук профил објавија дека започнуваат со велигденско-пролетните фотосесии за вас и вашите најмили. Фотографијата е таа која никогаш не избледува и останува засекогаш, затоа закажете го вашиот термин навреме.

ЛИНК : https://www.facebook.com/studio38mk/?hc_ref=ARQAZ8Rb03AvePQUPzzkBHqEnxMFZHkcEXiZY10ZD8jyKX9NeUWqfb4CHaiAnt37gU0

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: