strumica denes logo
Димитар Џорлев

февруари 27, 2019

СТРУМИЧАНЕЦОТ ДИМИТАР ЏОРЛЕВ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКАТА ОЛИМПИЈАДА ПО ФИЗИКА!

Ученикот на СОУ „Јане Сандански“-Струмица Димитар Џорлев е дел од

Види повеќе

јануари 25, 2019

КОСТА ЈАНЕВСКИ ЛИЧНО МУ ГО ЧЕСТИТАШЕ УСПЕХОТ ОД ОЛИМПИЈАДАТА НА ДИМИТАР ЏОРЛЕВ!

Градоначалникот Коста Јаневски, вчера, лично му го честиташе освоениот бронзен

Види повеќе

декември 13, 2018

КОЈ АКО НЕ ТОЈ: Димитар Џорлев со бронзен медал од олимпијадата во Боцвана

Ученикот од СОУ „Јане Сандански“ – Димитар Џорлев учествуваше на

Види повеќе

ноември 14, 2018

Второ учество на ученици од СОУ „Јане Сандански“ на Иранската геометриска олимпијада

Учениците од СОУ „Јане САНДАНСКИ“-Струмица, Димитар Звонимир Митев од IV

Види повеќе