strumica denes logo
бугарија

април 11, 2019

УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ОД СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ НА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА!

Деновиве група ученици од СОУУД „Димитар Влахов“, заедно со своите

Види повеќе

април 4, 2019

ИНТЕРАКТИВНА СРЕДБА СО ЕМИНЕНТНИ АВТОРИ ОД СРБИЈА И БУГАРИЈА ВО СТРУМИЦА!

Интерактивна средба со еминентни автори од Србија и Бугарија на

Види повеќе

март 8, 2019

ГОЛЕМА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА БУГАРСКИТЕ ПЛАЖИ КОИ СТАНУВААТ СЕ ПОГОЛЕМА АТРАКЦИЈА!

Сакате да имате вистинско незаборавно летно искуство? Не постои подобар

Види повеќе

ноември 1, 2018

МЛАДИТЕ ФУДБАЛЕРИ НА ФК БЕЛАСИЦА НА „ПЛОВДИВ КУП 2018“

Младите фудбалери на ФК БЕЛАСИЦА родени 2008 година, предводени од

Види повеќе

октомври 16, 2018

Знаете ли во кој балкански град има улица со име „Струмица“? Погледнете како изгледа истата!

Неретко улици и области во соседните држави го носат името

Види повеќе