Home

Perdormire

Tag - баба ванѓа

Струмица Денес

Британците уплашени од предвидувањата на Ванѓа: Путин ќе стане господар на светот

Британскиот Дејли Мејл пишува дека македонската слепа пророчица, која ги  предвидела терористичките напади од 11 септември,  претскажала и  дека Владимир Путин...

Забава

Хитлер во Струмица?

Хитлер бил во Струмица. Доколку може да се потпреме на сценариото на руската екранизација на биографијата на Баба Ванѓа, Хитлер во 1941 година ја посетил...