Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ НА ОДЛИЧНИ ПОЗИЦИИ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ГРАДЕЖЕН, МАШИНСКИ И ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 344 441!

Home

Компанијата „АМЕРИ ФАРМАСИ ДООЕЛ“ вработува на одлични позиции:

– ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР
– МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР
– ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 344 441